Nov 2, 2013

Skidille urheiluoppia

Kävin skaffaa skidille jotain snadii. Okei, onhan toi heti alkuun vähän liian iso, mut tässä on nyt kyseessä perheenlisäys. IFK-perheeseen.

Tässä perheessä urheiluhulluus on pakotetusti periytyvää. Lätkässä on vain yksi. En gång - Alltid. Fudiksessa asiat monimutkaistuu. Me miehet kannatetaan tasan kahta joukkuetta: FC Bayern München ja DFB, eli Saksan maajoukkuetta. Damit basta!

Noi naiset sen sijaan. No, mistä aloittaisin? Kaikki lähtee ulkonäöstä, söpöyskertoimesta. On Messiä, Iniestaa, CeeÄrSeiskaa, jne. Ja sitte tietysti Zlatan. Kaikkia kannustetaan, kunhan söpöt voittaa. Saksalaisia kuulemma voisi kannustaa, jos siellä olisi söpöjä. Mutta ainuttakaan ei ole löytynyt. Aijaaha! No mä nostelen pokaaleja sillä välin kun noi itkupillit kierii äitiä ikävöiden saksalaista Blitzkriegiä pakoon.

Lasten suhteen tilanne on fudiksen osalta nyt 1-1. Dude on mm. sanonut Messistä (valittu maailman parhaimmaksi jotain 27 kertaa putkeen, epäilen naisten salaliittoa), että se on aivan pas...tosi huono. "Eihän sillä pysy edes pallo jalassa ja kaatuilee koko ajan." Oppi mennyt perille. Tytär sen sijaan tsiigailee jo hemmoja. Ainaki ääneen lausuttujen kommenttien perusteella. Sinne meni. Onneksi hän ei juurikaan jaksa urheilua ollenkaan.

Kolmannen kanssa on nyt sitten oltava varuillaan, ettei harhaopit pääse sekoittamaan pienen päätä. Avaan täyden tykistötulen päivästä yksi.

Ai niin, FCB on meillä sitten Bayern, ei se Messin hymypoikapoppoo. Es kann nur einen FCB geben.

No comments:

Post a Comment